TRANSFER: Aurier verlaat PSG voor Tottenham

Serge Aurier verlaat PSG en trekt naar Tottenham Hotspur. Dat laat de Engelse club zelf weten. De transfer hing al een tijdje in de lucht, maar Aurier moest eerst nog een werkvergunning krijgen om in Engeland aan de slag te kunnen gaan. Hij tekent een contract tot 2022.

De Spurs zouden om en bij de 25 miljoen betalen voor de Ivoriaan. Vorig jaar kwam Aurier al weinig aan de bak, want Meunier stond boven hem in de pikorde. Met de komst van Dani Alves zag Aurier helemaal geen speelkansen meer en dus gaat hij zijn geluk beproeven in Londen, waar hij ploegmaat wordt van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld.

Aurier is een enfant terrible. Zo raakte hij vorig jaar in de gevangenis door te vechten met een politieman en in 2015 beledigde hij enkele ploeggenoten en zijn voormalige trainer Laurent Blanc. Zo noemde hij Blanc “een flikker” en hij omschreef Di Marià als een “clown”.

Aurier moet bij Tottenham Kyle Walker opvolgen. Die vertrok naar Manchester City voor 57 miljoen euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.