FC Utrecht heeft de 21-jarige middenvelder Matthew Willock binnen. De Domstedelingen huren de speler van Manchester United en versterkt daarmee het Utrechtse middenveld.

Matthew Willock heeft in de jeugdopleidingen van Arsenal, Reading en Sunderland gespeeld, alvorens in die van Manchester United terecht te komen. De middenvelder maakte nog niet zijn Premier League-debuut, maar was wel steeds een vaste waarde in de jeugdelftallen van United. Zo heeft Willock al 2x de Premier League onder 21 gewonnen en heeft hij al 44 jeugdwedstrijden voor Man United op zijn naam staan.

Erik ten Hag, de trainer van FC Utrecht, is zeer tevreden met zijn nieuwe aanwinst: “Matty is een polyvalente middenvelder die de voorbije jaren speelde voor Manchester United en daarvoor een deel van zijn voetbalopleiding genoot bij Arsenal.”

Willock komt uit een echte voetbalfamilie, zijn broers spelen voor Arsenal onder 18 en Benfica.