Go Ahead Eagles staat momenteel slechts op de dertiende plaats in de Jupiler League, dit na het verlies tegen MVV en het gelijkspel tegen NEC. Daarom lijkt het cruciaal dat deze wedstrijd gewonnen wordt van Helmond Sport, dat evenveel punten behaalde.

Helmond Sport

Het seizoen startte met een gelijkspel tegen FC Volendam, de week erna werd verloren van Jong PSV. Het wordt een lastige opgave, ook al staat Helmond slechts één plek onder de Eagles. De opstelling van de thuisploeg is nog niet bekend, maar in de wedstrijdselectie vervangt Marijn van Heugten Nassim Amaarouk.

 

Go Ahead Eagles

Onder leiding van trainer Vlemmings liet het elftal van Go Ahead een goede wedstrijd zien tegen NEC, maar daarin werden ze niet beloond. Ongeveer vijf kansen in de tweede helft gingen er niet in, daardoor werd het een gelijkspel. Het elftal lijkt vrijwel ongewijzigd, alleen Sjoerd Overgoor kan niet spelen vanwege een blessure. Ook Corbin-Ong en Dzepar zullen niet spelen vanwege een blessure.

 

Wedstrijdinfo

Het duel in het Lavans stadion is om 20.00 uur, onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. Er zullen 110 supporters meereizen uit Deventer, de autocombi was daarmee uitverkocht. De vorige editie eindigde in 0-4. Van de afgelopen tien duels tussen deze ploegen in Helmond wonnen beide ploegen drie keer, het werd 4 keer een gelijkspel.

Advertentie