Zondagavond is het zover, de belangrijke wedstrijd tussen KV Mechelen en KV Oostende. De Kakkers tegen de Kustboys. Of is het Malinwa tegen Bjelica?

Het gaat helemaal niet goed met beide clubs. KV Oostende begon rampzalig en haalde nog geen enkel punt. Het is dus duidelijk money time voor de mannen aan ’t zeetje indien ze niet meer onderin willen bengelen.  Oostende ontvangt bovendien volgende week Gent, ook geen makkelijke klus. Een 0 op 18 lijkt ons ook dodelijk te zijn voor Yves Vanderhaeghe, geen enkele coach overleeft 6 nederlagen op een rij.

KV Mechelen startte slecht met een 3 op 15 en haalde in de laatste dagen van de transfermarkt met Ganvoula en Tomecak nog twee versterkingen. Die laatste is echter nog niet speelgerechtigd, aangezien de bond van Saoedi-Arabië hem nog niet vrijgegeven heeft. Met de verplaatsing naar Club Brugge van volgend weekend in het achterhoofd kan er maar beter gewonnen worden tegen de troepen van Marc Coucke.

We verwachten ook een match in een match aanstaande zondag; Aleksander Bjelica zal waarschijnlijk terug starten voor KVO. Bjelica is voor de aanhang van KV Mechelen de gebeten hond door zijn laag gedrag de afgelopen maanden en zijn transfer naar de kust. De Nederlandse Serviër zal zeker een warm welkom krijgen van de Maneblussers...

Het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden, we kijken er naar uit!

Advertentie