Racing Genk leende begin dit seizoen José Naranjo uit aan de Spaanse eersteklasser Leganés. Die transfer is echter helemaal geen succes, want Leganés is Naranjo liever kwijt dan rijk. De oplossing zou een terugkeer naar Genk kunnen zijn, maar dat ziet de Spaanse aanvaller niet zitten.

Door de zware blessure van Karelis vorig seizoen werd Naranjo, toen actief bij Celta Vigo, voor 1,5 miljoen euro binnengehaald. Naranjo kon Stuivenberg niet bekoren en werd dus uitgeleend aan Leganés. Die huurdeal is ondertussen op een grote flop uitgedraaid. Leganés heeft ook een aankoopoptie, maar de kans is nihil dat ze die gaan lichten op het einde van het seizoen. Naranjo verzamelde maar 123 competitieminuten.

Genk kan Naranjo ook niet uitlenen aan een andere ploeg omdat de Spanjaard dit seizoen ook al 23 minuten speelde voor Genk in de eerste competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren. Voor drie clubs spelen in één seizoen is verboden door de UEFA. Zo is de situatie van Naranjo voor de verschillende partijen zorgwekkend.

Advertentie