TRANSFER: Zinho Gano tekent bij KRC Genk

Racing Genk heeft een nieuwe targetspits beet. De boomlange Zinho Gano komt over van KV Oostende en gaat opnieuw samenwerken met Clement.

Standard, Stoke City, Swansea City, Empoli, Dinamo Zagreb toonden, net als enkele clubs in de VS en Mexico, interesse in de boomlange aanvaller, maar het zijn de Genkenaars die aan het langste eind trekken. Gano tekent voor 4 seizoenen in Genk, de transfersom zou circa €1.800.000 bedragen.

Zinho Gano kreeg zijn opleiding bij Club Brugge, maar hij kwam nooit in actie voor de West-Vlaamse club. Op uitleenbasis kwam hij in actie voor Lommel en Moeskroen, in 2015 kocht Waasland-Beveren hem definitief over van Club.

Na 76 wedstrijden (26 doelpunten) bij Waasland-Beveren trok hij de deur vorige zomer achter zich dicht bij de fusieclub. KV Oostende werd zijn nieuwe thuis. De teller bij KVO strandde op 34 wedstrijden en 11 doelpunten.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.