KMSK Deinze gaat niet verder met Renato Neto. De 29-jarige middenvelder krijgt na zijn debuutseizoen geen nieuw contract bij de Oost-Vlaamse club. Ook Vic Seurynck kreeg slecht nieuws te horen.

Neto is in België vooral bekend door zijn passage bij AA Gent, waarmee hij in 2015 kampioen werd. Na een pak blessures trok hij in 2019 naar KV Oostende. Een jaar later tekende hij samen met Ronald Vargas bij KMSK Deinze, waar hij in 14 van de 28 competitiewedstrijden aan spelen toekwam.

Ook de 21-jarige Vic Seurynck krijgt geen nieuw contract bij Deinze. De voormalige jeugdspeler van Club Brugge en Cercle Brugge kreeg dit seizoen enkel speeltijd in de bekerwedstrijd tegen Thes Sport, die Deinze verloor na strafschoppen. Onlangs raakte ook bekend dat Deinze niet doorgaat met verdediger Niels De Schutter (32).