KAS Eupen heeft Stefan Krämer aangesteld als nieuwe trainer. De 54-jarige Duitser wordt er de opvolger van Beñat San José, die twee maanden geleden zijn afscheid aankondigde bij de Oostkantonners.

Eupen was al twee maanden op zoek naar een nieuwe trainer. Ex-speler Luis García was in beeld, maar Eupen kiest dus voor Krämer. Een nieuwe naam in de Jupiler Pro League dus, net als Beñat San José dat twee jaar geleden was.

In tegenstelling tot zijn voorganger is Krämer geen wereldreiziger. De Duitser moest als dertiger vanwege blessurelast noodgedwongen een punt achter zijn spelerscarrière zetten. Via enkele Duitse lageredivisieclubs belandde hij in 2011 bij Arminia Bielefeld, waarmee hij in 2013 naar de 2. Bundesliga promoveerde. Later coachte hij nog Energie Cottbus, Rot-Weiß Erfurt, KFC Uerdingen en FC Magdeburg in de 3. Liga.

Advertentie