Pina (Club Brugge) deed het geweldig tegen Willem II

Club Brugge speelde gisterenmiddag een oefenmatch tegen Willem II. Deze wedstrijd werd zonder publiek afgewerkt. De jongens die minder speelkansen krijgen, konden hun kunnen tonen. De twee meest opvallende prestaties kwamen van Anthony Limbombe en Tomàs Pina. De één als doublure van José Izqiuerdo en de ander als gedoodverfde opvolger van Timmy Simons.

Tomàs Pina werd door trainer Michel Preud’homme centraal op het middenveld geposteerd. Hij speelde één rij hoger dan Timmy Simons. Pina zette op het middenveld de lijnen uit, leek erg balvast en liet Club vrij voetballen. Pina kwam deze zomer over van Villareal C.F., maar was nog niet fit om de volledige voorbereiding mee te maken met de groep.

De speler lijkt nu helemaal klaar om zijn debuut te maken in een van de komende wedstrijden. Of Michel Preud’homme hem in de plaats van Timmy Simons zal opstellen of een positie hoger, zal nog moeten blijken. Club Brugge won de oefenmatch uiteindelijk met 2-1 na doelpunten van Hans Vanaken en Anthony Limbombe.

Pieterjan Van Ooteghem

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.