Club Brugge speelde gisterenmiddag een oefenmatch tegen Willem II. Deze wedstrijd werd zonder publiek afgewerkt. De jongens die minder speelkansen krijgen, konden hun kunnen tonen. De twee meest opvallende prestaties kwamen van Anthony Limbombe en Tomàs Pina. De één als doublure van José Izqiuerdo en de ander als gedoodverfde opvolger van Timmy Simons.

Tomàs Pina werd door trainer Michel Preud’homme centraal op het middenveld geposteerd. Hij speelde één rij hoger dan Timmy Simons. Pina zette op het middenveld de lijnen uit, leek erg balvast en liet Club vrij voetballen. Pina kwam deze zomer over van Villareal C.F., maar was nog niet fit om de volledige voorbereiding mee te maken met de groep.

De speler lijkt nu helemaal klaar om zijn debuut te maken in een van de komende wedstrijden. Of Michel Preud’homme hem in de plaats van Timmy Simons zal opstellen of een positie hoger, zal nog moeten blijken. Club Brugge won de oefenmatch uiteindelijk met 2-1 na doelpunten van Hans Vanaken en Anthony Limbombe.

Pieterjan Van Ooteghem

Advertenties