Snelheid. Lengte. Kracht. Vertrouwen. Doelgerichtheid. Doelpunten. Allemaal erg positieve woorden waarmee we het wonderkind van Manchester United, Marcus Rashford, kunnen omschrijven. De 18-jarige Engelse spits is de koning van het debuut. 

Marcus Rashford scoorde gisteren bij zijn debuut voor Jong-Engeland. Met drie doelpunten had hij een groot aandeel in de 6-1-winst tegen Noorwegen. Op zich zijn deze doelpunten bij zijn debuut niet zo speciaal, ware het niet dat hij ook al scoorde bij zijn debuut voor Manchester United, zijn debuut in de Premier League, zijn debuut in de Europa League én zijn debuut voor het eerste elftal van Engeland. De koning van het debuut!

Enkel de grootste talenten breken door bij een topclub als Manchester United. Hij speelde er al 20 wedstrijden, waarin hij 9 keer de netten deed trillen. Waanzinnige statistieken voor een 18-jarige jongen. Van hem horen we nog!

Wout Ectors

Advertentie