Opnieuw blessureleed voor Kompany

Vincent Kompany is (alweer) geblesseerd. Dat maakte Pep Guardiola (waarover wij ook een win-actie organiseren op onze Facebookpagina: LEES MEER ) op de persconferentie in Mönchengladbach bekend vandaag. Kompany heeft een blessure aan de knie en mist dus sowieso de Champions League-ontmoeting tussen Manchester City en Borussia Mönchengladbach van woensdagavond. 

De Cityzens rekenen dat Kompany 3 à 4 weken out zal zijn. Hoelang is niet precies duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat er een ligament in de knie geraakt is na de botsing met doelman Bravo tijdens de match Crystal Palace – Manchester City. Hij kreeg de knie van Bravo tegen zijn slaap. Vincent verliet een paar minuten later suf het veld, daarna bleek dat Kompany ook een knieblessure had opgelopen.

Opvallend: Kompany was nog maar net genezen van een andere blessure. Hij deed niet mee met de Rode Duivels tegen Nederland en Estland nadat hij zich blesseerde tijdend de opwarming in Amsterdam. Of Kompany er ooit echt nog bovenop komt, is de hamvraag.

Lars De Coster

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.