In het duel vanavond tussen Roeselare en Lierse zou het wel eens kunnen dat het een voorbeschouwing wordt op de kampioensmatch. Roeselare, dat de eerste periode winnend afsloot, speelt tegen de nummer 2 uit de eerste periode en ook nog eens volgens velen de grootste kanshebber voor de tweede periode. Al is Roeselare nog steeds aan een streak bezig van reeds 12 wedstrijden op rij niet meer te verliezen.

Toch hopen de troepen van Van Meir toch een 9 op 9 te pakken bij de start van de tweede periode. Zeker aangezien volgende week het burenduel thuis tegen Antwerp voor de deur staat, hopen de Lierse supporters met een ruimere marge naar deze wedstrijd te kunnen toeleven. Het zal ongetwijfeld een topper worden tussen de nummers 1 en 2 van de algemene rangschikking, al zullen die van Roeselare reeds aan hun kampioensmatch aan het denken zijn.

Roeselare – Lierse, vrijdag 25 november om 20:30 op Schiervelde.

Taeymans Joren

Advertentie