Lazio is dit seizoen uitstekend. Na veertien wedstrijden staat de ploeg van Inzaghi op een vierde plaats, samen met Atalanta Bergamo. De top 3 is gevuld met AC Milan, AS Roma en Juventus.

Lazio heeft dit seizoen met topspits Ciro Immobile een belangrijke kracht toegevoegd. De 26-jarige Italiaan, geboren in Torre Annunziata, is blij met zijn kansen bij Lazio. Immobile is de laatste twee seizoenen veel rondgegaan. Hij speelde bij Borussia Dortmund, Sevilla en Torino binnen 2 jaar.

Ook Felipe Anderson en Keita Baldé Diao zijn dit seizoen in goede vorm. Felipe Anderson heeft in 14 wedstrijden 6 assists, dat is bijna 1 per 2 wedstrijden! Ook kreeg de Senegalees Baldé Diao de ‘Speler van de Maand’-prijs in november in de Serie A.

Dit seizoen staat vooral Strakosha onder de lat bij Lazio, de jonge Albanees krijgt de basisplaats vanwege een blessure van Federico Marchetti. Tweede keeper momenteel is de Kroaat Ivan Vargic.

Jonathan Rappoldt

Advertenties