Gisteren vond de Algemene Vergadering van “De Vereniging” plaats, daar werd besproken of Cercle al dan niet een meerderheidsinvesteerder zal toelaten. Het werd een spannende dag voor elke supporter die Cercle in het hart draagt!

Daags na de vergadering weten we ook die uitkomst. Cercle zet het licht op groen en zal op zoek gaan naar een investeerder. Er zal wel gezocht worden naar de geschikte kandidaat die de Cercle-waarden respecteert. Het is niet de bedoeling dat Cercle in de verkeerde handen terechtkomt. De deur staat dus open voor binnenlandse of buitenlandse investeerders. Wie het zal worden is nog niet duidelijk. De Vereniging hoopt wel tegen het einde van dit jaar een investeerder te kunnen voorstellen.

De Bruggelingen treden zo in het spoor van West-Vlaamse concurrent KSV Roeselare, dat afgelopen zomer overgenomen werd door een Chinese zakenvrouw.

 

Advertentie