Groot nieuws voor de Cercle-supporter, de Vereniging huurt maar liefst 3(!) Monegasken. Het gaat om keeper Paul Nardi, middenvelder Mehdi Benedinne (die ook verdedigend uit de voeten kan) en spits Tafsir Chérif. Dat Monaco dit seizoen dus 4 spelers stalt bij Cercle, versterkt toch wel het gerucht dat “Les Rouge et Blanc” Cercle zouden willen gaan sponseren. 

De Vereniging heeft nu dus samen met Raphael Diarra, 4 Mongegasken rondlopen in haar rangen. Wat toch wel opvallend veel is. Eerder hadden we u al meegegeven dat Benedinne en Chérif aan het testen waren bij de Bruggelingen. Wellicht heeft Cercle al haar transfers nu rond. Al gaat het gerucht nog dat Leya Iseka naar Cercle zou komen. (Niet bevestigd, dus neem het niet al te serieus).

Paul Nardi wordt dus hevige concurrentie voor huidige Brugse doelman Gilles Lentz. Nardi speelde de eerste seizoenshelft bij Franse eersteklasser Stade Rennes, maar was daar tweede keeper. Monaco roept hem terug en stuurt Nardi per direct naar Brugge.

Of Cercle met haar 3 nieuwe spelers de beoogde top 4 zal kunnen bereiken, is koffiedik kijken. Met als begin van die loodzware uitdaging, nu zaterdag een wedstrijd thuis tegen Tubize. Of de nieuwelingen zullen meedoen is nog een raadsel.

 

Advertentie