Het verhaal van Dalibor Veselinovic bij KV Mechelen is ten einde. Hij vertrekt naar Incheon United FC in Zuid-Korea. In het verleden was Veselinovic ook al actief bij RSC Anderlecht, KV Kortrijk, Beerschot AC & Waasland-Beveren.

De boomlange spits van 1.98m tekende een contract tot 2019 bij Incheon United. Veselinovic was van 2014 tot 2017 actief bij KV Mechelen, waar hij 81 wedstrijden speelde en 16 keer tot scoren kwam.

Veselinovic was in het verleden actief bij RSC Anderlecht, waar hij maar 14 keer aan de bak kwam en slechts 1 keer scoorde. Anderlecht leende hem uit aan verschillende Belgische clubs zoals KV Kortrijk, Beerschot AC & Waasland-Beveren. Bij KVK speelde hij 38 wedstrijden en scoorde hij 12 keer. Bij Beerschot AC kwam hij slechts 10 keer aan de bak, maar scoorde hij toch 4 keer. Bij Waasland-Beveren speelde hij 31 wedstrijden en stond zijn teller op 12 goals.