In groep B zitten er met Algerije en Senegal twee topfavorieten. Aangezien ze nu nog niet tegen elkaar moesten spelen, wilden ze allebei geen punten verliezen.

Algerije 2-2 Zimbabwe: een slechte pass van Zimbabwe leidde tot een tegenaanval, Mahrez kreeg de bal aan de rechterkant van de grote rechthoek en krulde de bal op zijn gekende manier in doel. Na 12 minuten al een voorsprong, die wel maar 5 minuten duurde. Mahachi trapte overhoeks binnen, doelman M’Bohli zag er er niet goed uit. In de 27e minuut scoorde Mushekwi een terechte penalty, Algerije op weg naar een onverwachte nederlaag. 8 minuten voor het einde van de reguliere speeltijd verraste Mahrez doelman Mukuruva met een hard schot van ver, 2-2 en dat was ook de eindstand.

Tunesië 0-2 Senegal: na 10 minuten al kreeg Senegal een penalty, Sadio Mané trapte koel binnen. Op het halfuur stond Kara (Anderlecht) op de goede plaats om een hoekschop binnen te koppen, 0-2 en Senegal op rozen. Tunesië kon niet echt gevaarlijk zijn en Senegal mikte op de counter. 0-2 was de logische eindstand.

Senegal doet meteen een goede zaak in het klassement, Algerije moet achtervolgen:

  1. Senegal | 1 wedstrijd gespeeld | doelpunten: 2-0 | punten: 3
  2. Zimbabwe | 1 wedstrijd gespeeld | doelpunten: 2-2 | punten: 1
  3. Algerije | 1 wedstrijd gespeeld | doelpunten: 2-2 | punten: 1
  4. Tunesië | 1 wedstrijd gespeeld | doelpunten: 0-2 | punten: 0