De eerste speeldag in groep A leverde twee keer een 1-1-gelijkspel op. Een spannend begin in deze poule, elk team wilde nu vol voor de drie punten gaan. 

Gabon 1-1 Burkina Faso: het thuisland was de betere ploeg, maar het was Burkina Faso dat na dom balverlies de 0-1 scoorde via Nakoulma. Wie anders dan Aubameyang maakte de gelijkmaker (op strafschop). Hier bleef het bij, opnieuw 1-1.

Kameroen 2-1 Guinee Bissau: Piqueti begon vroeg in de wedstrijd vanop zijn eigen helft aan een lange run naar voor, die hij doorzette tot voor de goal, waar hij nog genoeg energie had om binnen te knallen: 0-1. Twee knappe doelpunten van Kameroen zorgden voor de broodnodige overwinning, Siani en Ngadeu plaatsten hun naam op het scorebord.

Kameroen neemt zo de leiding in groep A:

  1. Kameroen | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 3-2 | punten: 4
  2. Burkina Faso | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-2 | punten: 2
  3. Gabon | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-2 | punten: 2
  4. Guinee Bissau | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-3 | punten: 1