In groep C strijden Congo, Ivoorkust en Marokko voor de eerste en tweede plek. 

Ivoorkust 2-2 DR Congo: Congo kwam na een goede aflegger van Kabananga op voorsprong via Neeskens Kebano, die scoorde met een harde, lage plaatsbal. Bony kopte de 1-1 staalhard binnen op hoekschop. Ook de 1-2 was een kopbal, Kabananga zorde opnieuw voor een voorsprong van DR Congo. Uiteindelijk werd het toch nog 2-2, toen een ongevaarlijk schot van Dié afweek en tegen de netten ging.

Marokko 3-1 Togo: Togo kon even dromen toen Dossevi een perfect uigespeelde counter koel afwerkte. Marokko scoorde tegen via Bouhaddouz (kopbal op hoekschop), Saiss (kopbal op vrije trap) en En-Nesyri, met een laag schot van ver.

Congo staat aan de leiding, de laatste speeldag zal erg spannend worden:

  1. RD Congo | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 3-2 | punten: 4
  2. Marokko | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 3-2 | punten: 3
  3. Ivoorkust | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-2 | punten: 2
  4. Togo | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 1-3 | punten: 1