Waasland-Beveren had vanmorgen een verrassing voor haar fans: Steeven Langil keert terug. Hij wordt voor 6 maanden gehuurd van Legia Warschau. Langil was vorig jaar ook al actief op de Freethiel.

6 maanden was Langil afwezig, maar nu is hij dus terug. Hij moet voor de nodige versterking zorgen op de flanken. Langil was vorig seizoen één van de smaakmakers bij Waasland-Beveren met 6 goals en 6 assists. Dat leverde hem dus een transfer op naar Legia Warschau, waar Besnik Hasi in het begin van het seizoen nog trainer was. Bij Legia kwam Langil maar 12 keer in actie waarin hij 1 keer tot scoren kwam. Hij was ook actief in de Champions League.

Langil moet bij Beveren zorgen voor meer gevaar in de zestien en de aanvoer naar de spitsen verhogen. Het is nog niet bekend of Langil al speelgerechtigd is voor de wedstrijd tegen Club Brugge morgenavond.