In poule C was Congo al zeker van groepswinst. Marokko en Ivoorkust moesten onderling uitmaken wie doorstoot naar de volgende ronde.

Marokko 1-0 Ivoorkust: Ivoorkust moest winnen en had gedurende de hele wedstrijd meer balbezit, maar Marokko verdedigde goed en was sterk op de counter. De 1-0 van Alioui was dus niet onverdiend. Hier bleef het ook bij.

Togo 1-3 DR Congo: Kabananga scoorde zijn derde doelpunt van het toernooi in de eerste helft. In de tweede periode maakte Mubele de 0-2, Laba zorgde voor de aansluitingstreffer. In het slot van de wedstrijd trapte Mpoku een magistrale vrije trap binnen via de lat, 1-3.

Ivoorkust speelde een zwak toernooi en druipt af. Congo en Marokko gaan door:

  1. DR Congo | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 6-3 | punten: 7
  2. Marokko | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 4-2 | punten: 6
  3. Ivoorkust | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-3 | punten: 2
  4. Togo | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-6 | punten: 1