De Eredivisie is ondertussen al weer redelijk ver onderweg. Gaten worden geslagen en gaten worden kleiner. We zitten nu al bij speelronde 21. Tijd voor een nieuwe ‘Eredivisiespeler van de week’. Deze week kozen we voor PSV’er Jetro Willems.

Voor PSV stond dit weekend de altijd lastige uitwedstrijd bij AZ op de planning. De Eindhovenaren wisten de afgelopen twee edities van AZ-PSV met 2-4 te winnen. Ook dit jaar stond na 90 minuten spelen die uitslag op het bord. Met dank aan twee goals binnen drie minuten van Jetro Willems. De linksback die vrijwel nooit een doelpunt maakt, scoort er nu zelfs twee in korte tijd. Een puike prestatie.

Het waren ook nog niet eens twee simpele goals die Willems maakte. Twee knappe solo’s waar hij de verdediging van AZ te kijk zette. Al met al een zeer knappe vertoning van de 22-jarige back. Ook zijn verdedigende werk liet hij deze keer niet aan zich voorbij gaan. Willems laat zich na de winterstop steeds meer en meer zien. Meer inzet, meer energie, meer klasse.

Wat ons betreft is Jetro Willems de terechte ‘Eredivisiespeler van de week’ van speelronde 21.

Advertenties