Vanmiddag zijn de troepen van Albert Stuivenberg in Maastricht op het vliegtuig gestapt richting Roemenië, zonder Tino-Sven Susic, Dries Wouters en José Naranjo, maar wel met Alejandro Pozuelo.

Donderdag speelt Racing Genk de 16de finales van de Europa League, daar nemen ze het op tegen het Roemeense Astra Giurgiu. De Limburgers zijn vandaag, een dag vroeger dan normaal, vertrokken naar Giurgiu. Wegens omstandigheden zal KRC Genk moeten slapen in een hotel in Boekarest, op anderhalf uur van Giurgiu.

Tino-Sven Susic en Dries Wouters raakten geblesseerd en reizen niet mee. José Naranjo speelde voor Celta De Vigo al in de Europa League en mag dus niet meedoen, hij blijft dus ook thuis. Alejandro Pozuelo is onzeker, maar reist wel mee.

Volledige Kern KRC Genk: Mathew Ryan, Nordin Jackers, Gaëtan Coucke, Timothy Castagne, Sandy Walsh, Jakub Brabec, Omar Colley, Christophe Janssens, Jere Uronen, Bojan Nastic, Bryan Heynen, Bennard Kumordzi, Sander Berge, Ruslan Malinovskyi, Alejandro Pozuelo, Thomas Buffel, Siebe Schrijvers, Jean-Paul Boëtius, Leandro Trossard, Pierre-Désiré Zebli en Aly Samatta.