PSG heeft vanavond met 4-0 gewonnen van FC Barcelona. PSG was de betere ploeg en walste over FCB. 

De eerste kans was er al in de eerste minuten. Cavani wachtte te lang met trappen en zijn schot blokte af, de rebound van Draxler vloog over. Daarna kwam Barca goed weg op een corner, waarin de bal afweek, maar Ter Stegen had de bal nog klem. Even later viel de 1-0 toch. Een vrije trap van Di Maria werd schitterend in doel getrapt.

Dan kwam er dan toch die kans voor Barcelona. Neymar stuurde Gomes knap diep, maar Trapp redde. PSG bleef voetballen en Barcelona was nergens. Een paar minuten voor rust vond Verratti Draxler en die maakte koel af. 2-0.

De tweede helft was nog maar net begonnen of PSG had al een kans. De kopbal van Cavani vloog over. Midden in de tweede helft waren de boeken helemaal toe. Angel Di Maria krulde zijn schot schitterend binnen.

Een beresterke match van Di Maria werd beloond met een applausvervanging. Lucas verving hem. Die was even later dicht bij de 4-0, maar Ter Stegen had de bal klem. Daarna was de 4-0 er dan toch. Cavani maakte koel af op een assist van Meunier, nadat de Belgische rechtsachter Neymar uitschakelde en het veld overstak.

Uiteindelijk was er dan toch nog is een kans voor Barcelona, maar de kopbal van Umtiti vloog tegen de paal. 4-0 was de eindstan, en de kans dat Barcelona dit binnen 3 weken inhaalt in Camp Nou is zo goed als onbestaande.

Advertentie