De 28-jarige Adam Lallana heeft zijn contract verlengd tot medio 2020 bij Liverpool. De Engelsman blijft zo zeker nog 2,5 jaar verbonden aan de Engelse topclub.

Lallana zou rond de 130.000 euro per week verdienen. Lallana had nog een contract tot 2019, maar verlengt nu dus met een jaar. Vorige maand verlengde Liverpool ook al Coutinho, die zo een 180.000 euro per week verdient.

Lallana had dit nog te melden over zijn contractverlenging. “Het is een groot genoegen om voor een club als Liverpool te tekenen. Als je contract verlengd wordt, dan betekent het dat de mensen die de beslissingen maken tevreden zijn over je bijdrage aan het team.”

“Ik ben erg trots en voel me nederig door het vertrouwen dat deze grote club en de manager in mij tonen: Deze club is uitstekend voor mij. Ik kan hier onderdeel worden van iets bijzonders”. Er is geen betere club om je toekomst aan te verbinden. We hebben een geweldige selectie. Hoe langer we bij elkaar zijn, des te beter zullen we worden.”

Lallana scoorde al 7 keer in 27 wedstrijden dit seizoen.