Vanavond staat het Europa Leagueduel tussen KRC Genk en FC Astra Giurgiu op het programma, niet meteen de meest aantrekkelijke affiche als je het vergelijkt met Anderlecht een KAA Gent, maar het belooft toch een mooie wedstrijd te worden.

Racing Genk heeft de beste uitgangspositie na het 2-2-gelijkspel in Giurgiu, toch moeten de Limburgers niet denken dat de volgende ronde al binnen is. Integendeel, het beloofd een zeer moeilijke avond te worden voor de troepen van Albert Stuivenberg.

Op de steun van het publiek moet KRC Genk ook al niet te veel rekenen, want er werden slechts 7.000 tickets verkocht.

FC Astra Giurgiu is in tegenstelling dan de Limburgers een zeer ervaren ploeg, iets wat goed van pas kan komen tegen de jonkies van Genk. Astra Giurgiu zit in de problemen en de Europa League-bonussen zijn hun enigste inkomsten, doorstoten naar de volgende ronde is dus zeker een must voor.

 

 

 

 

Advertentie