Andres Iniesta heeft een aanbod van de Chinese competitie afgewezen. Ook loopt zijn contract af bij Barcelona en moet Barcelona van goede huizen komen, om hem langer te binden. David Villa wil ervoor zorgen dat Iniesta bij New York City tekent.

Het contract van Iniesta loopt dus af en David Villa wil hierop inspringen. Hij geniet van de Amerikaanse competitie: ”Het is onderschat. Hier spelen ze hard, tand om tand en het baltempo ligt hoog. Je moet hier dus je mannetje staan en dat lukt zodra je eraan gewend bent.”

De MLS-MVP van 2016 wil Iniesta naar NYC halen. Hij denkt dat Iniesta zich wel thuis zou voelen in de competitie.

NYCFC heeft nog geen concreet bod klaarliggen. De club heeft namelijk al haar DP-contracten al gebruikt en zal dus moeten wachten tot een van de drie er mee ophoud. Waarschijnlijk zal Pirlo na dit seizoen stoppen en komt er geld vrij voor de komst van Iniesta.

Advertentie