Josef Martinez werd deze winter verhuurd aan Atlanta United door Torino FC. De Venezolaan heeft in 3 wedstrijden 5 keer gescoord en heeft hiermee een permanent contract verdient. Afgelopen weekend werd Martinez door ons nog verkozen tot speler van de week.

De spits van de ”Red Black and Gold” is lekker bezig in de MLS. Hij scoorde in zijn tweede wedstrijd de eerste hattrick uit de erg jonge geschiedenis van Atlanta United (ter vergelijking, NYCFC deed er 2,5 jaar over om haar eerste hattrick te scoren en Orlando heeft nog steeds geen hattrick gescoord).

De club van voormalig Barcelona-coach Tata Martino staat eerste in de Eastern Conference en heeft een erg goede start gemaakt. Josef Martinez is daar een van de grote factoren, samen met Villalba en Almiron, die voor het grote succes zorgen.

Advertentie