De MLS heeft deze week bekendgemaakt dat Manchester United 2 wedstrijden zal gaan spelen tegen Amerikaanse clubs. Eén in de StubHub Center en één in het Rio Tinto Stadium. 

Manchester United heeft een goede band met de MLS. Zo kochten ze in 2003 Tim Howard van de MetroStars (nu de New York Red Bulls) en verkochten ze Bastian Schweinsteiger reeds voor me 3,5 miljoen dollar aan Chicago Fire.

Chris Klein, president van LA Galaxy: ”We zijn blij om een grootmacht als Manchester United te laten spelen in de StubHub Center. Als het boegbeeld van de MLS moeten wij ervoor zorgen topkwaliteit en topwedstrijden te leveren voor het Amerikaanse publiek.”

Dell Loy Hansen, eigenaar van Real Salt Lake: ”Manchester United en voetbal zijn wereldwijd onlosmakelijk verbonden. Dat ze tegen ons een wedstrijd willen spelen, is een opsomming van hard werk en goede prestaties.”
Manchester United vs. LA Galaxy (15 juli) & Manchester United vs. Real Salt Lake (17 juli)

Advertentie