David Villa, de eerste speler in de geschiedenis van NYCFC, blijft nog zeker één jaar in Amerika. Hij heeft zijn contract verlengt tot het einde van 2018.

Villa is tot nu toe de belangrijkste speler van NYCFC. In 70 wedstrijden wist hij al 46 keer tot scoren te komen, heeft hij 2 jaar op rij het All-Star-team gehaald & wist hij vorig jaar The Pigeons door de play-offs te lozen.

David Villa: ”Ik wil graag de fans bedanken. Zij houden van mij en ik hou van hen. Ze geven mij ongelooflijke steun, zowel binnen als buiten het veld. De support vanaf dag één is bijzonder.”

Patrick Vieira: ”Het is goed voor David, goed voor ons en goed voor de club, zeker als je kijkt naar het aantal goals dat hij scoort.” ”Hij wilde nog een jaar blijven, wij wilden hem nog een jaar houden, het pakt goed uit voor alle partijen!”

Hiermee heeft David Villa alweer zijn vierde seizoen bevestigd in de grootste competitie van Amerika.

”Ik wil graag nog wat bereiken. Ik wil dat, als ik later terug kijk op mijn carrière, dat ik dan kan zeggen dat alles is gelukt wat ik wilde laten lukken.”

 

 

Advertentie