LAFC komt volgend jaar in de MLS terecht. Alhoewel dit relatief snel is, is er nog geen enkel nieuws over spelers. Wel zijn er geruchten en deze spelers worden daarbij door de media vooral genoemd.

Zlatan Ibrahimovic

De Zweed heeft ooit al gezegd dat hij Amerika wil veroveren. LAFC wil hem daar graag bij helpen, maar zijn recente knieblessure gooit waarschijnlijk roet in het eten van Ibra en The Black ’n Gold.

Cesc Fabregas

De 30-jarige Spanjaard staat ook op het lijstje van LAFC. Aangezien de rivaal LA Galaxy een geschiedenis heeft met spelers uit de top van Europa, wil de stadsgenoot niet achterblijven en starten met een klapper. De agent van Fabregas heeft aangegeven dat er nog geen concrete interesse is.

Luka Modric

Modric staat ook op het lijstje. Met zijn 31 jaar is hij nog niet af te schrijven, maar een toekomstige stap naar de VS kan altijd nog gebeuren. Misschien wacht LAFC nog even met het binnenhalen van de Kroaat tot zijn contract afloopt.

Javier ”Chicharito” Hernandez

De absolute topfavoriet is Javier Hernandez. LAFC toont de afgelopen 2 jaar al interesse. Als hij naar LAFC gaat, zal hij onthaald worden als een ster. Een DP-contract met miljoenen zal klaarliggen en hoogstwaarschijnlijk ook een aanvoerdersband.

Lees ookWat is wat in de MLS? Een verklarende woordenlijst

Advertentie