Fiorentina-captain Gonzalo Rodríguez mag vertrekken: geen contractverlenging

Een opvallende situatie in Florence. Centrale verdediger Gonzalo Rodríguez is al 2 seizoenen lang de vaste captain, maar is momenteel niet te spreken over de situatie waarin hij zich verkeert.

Hij meldde eerder vandaag dat de club hem niet eens benaderd heeft voor een gesprek over zijn contractverlenging. Toen hij zijn zaakwaarnemer vroeg eens navraag te doen, heeft die zaakwaarnemer een gesprek van niet langer dan 20 minuten met de clubleiding gehad, waar eigenlijk niets uit naar voren kwam. Het was Rodríguez wel duidelijk dat de club hem weg wil hebben, hoewel daar nooit echt iets over gezegd is.

Het doet hem pijn om te zien hoe de club met hem omgaat, helemaal aangezien hij echt heel blij was met zijn leven op dit moment. Zijn zoon is in Florence geboren en Gonzalo wilde dan ook graag blijven. Hij heeft zelfs aangeboden om 25% van zijn salaris in te leveren, maar daar kreeg hij opnieuw geen enkele reactie op. Sampdoria en Lazio schijnen de speler nu graag over te nemen, maar hij wilde zelf het liefst even wachten met de gesprekken tot na dit seizoen. Fiorentina speelt dit weekend de laatste competitiewedstrijd. Het kan bij winst en puntenverlies van Inter nog 7de worden, anders wordt het 8ste. Zondagavond speelt Fiorentina om 20:45 thuis tegen de nummer 20 Pescara.

Advertenties

One thought on “Fiorentina-captain Gonzalo Rodríguez mag vertrekken: geen contractverlenging”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.