Mario Been is weer hoofdtrainer. De Nederlander tekende een contract bij de Cypriotische landskampioen APOEL Nicosia voor 1 jaar. De Rotterdammer mag zo volgend jaar aantreden in de Champions League met APOEL.

Been was dit seizoen assistent-trainer van Dick Advocaat bij Fenerbahce. Advocaat gaat volgende maand aan de slag als bondscoach van Nederland, dus was er geen plaats meer voor Been bij Fenerbahce. Het is Been zijn eerste baan als hoofdtrainer sinds zijn ontslag bij Genk 3 jaar geleden.

Bij APOEL komt Been ook een paar bekende namen tegen. Onder andere Igor de Camargo, Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio. Been gaf ook al aan dat het hem geweldig lijkt om bij APOEL als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Been wordt maandag gepresenteerd als hoofdtrainer. Het zal een moeilijke opdracht worden voor Been, want APOEL werd al voor de 5 keerde op rij landskampioen. Been was ook al hoofdtrainer bij KRC Genk, Feyenoord, NEC, Excelsior en assistent-bondscoach van Trinidad en Tobago.