Veel transfernieuws uit Monaco: Fabinho en Mendy in belangstelling van United en City; interesse voor Bagayoko en Mbappé; Batshuayi kan gehuurd worden

Na het uitstekende seizoen van AS Monaco viel te verwachten dat er een leegloop zou ontstaan binnen de selectie van trainer Leonard Jardim. Bernardo Silva vertrok al voor ruim 50 miljoen naar Manchester City en ook voor een aantal andere basisspelers is er veel belangstelling.

Gezien de goede prestaties ligt het dan ook in de lijn der verwachting dat er meerdere spelers nog zullen vertrekken bij de Monegasken. De verwachting volgens Monaco-watcher Alexis Merlino is dat Fabinho binnen afzienbare tijd de overstap maakt naar Manchester United. The Red Devils zijn terug in de Champions League en dus is dat voor Fabinho allesbehalve een stap terug. United zou zo’n 40 tot 45 miljoen geboden hebben. In navolging van Bernardo Silva kan nu ook Benjamin Mendy de overstap maken naar Manchester City. Er waren al geruchten dat City de Frans-Senegalese voetballer wilde hebben, maar volgens de Franse journalist Romain Collet-Gaudin zeggen familieleden dat Mendy al akkoord is. Als deze transfer daadwerkelijk plaatsvindt, vertrekken er dus al 3 spelers van Monaco naar de stad Manchester en zo is maar weer duidelijk waar het kapitaal te vinden is. Daar komt nog bij dat ook middenvelder Tiemoué Bakayoko in de belangstelling staat van de kersverse landskampioen Chelsea. Volgens The Sun en The Daily Telegraph zouden de Londenaren een bod van 45 miljoen euro voorbereiden op de Fransman met Ivoriaanse roots.

Om deze leegloop op te vangen toont de club uit het prinsendom zich slagvaardig en haalde in de persoon van Youri Tielemans, die voor het bedrag van 25 miljoen euro overkwam van Belgisch kampioen Anderlecht, al een vervanger voor Silva. Ook zou Michu Batshuayi binnen enkele dagen gehuurd worden van Chelsea, waardoor ingezet lijkt te worden op een aanstaand vertrek van Kylian Mbappé, die al met diverse Europese topclubs in verband is gebracht. Real Madrid zou de meest actuele gegadigde zijn, maar er is nog geen officieel bod.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.