De Chinese voetbalclub Hebei China Fortune heeft 30 miljoen euro geboden op Robin van Persie. Ook Feyenoord lijkt interesse te hebben voor Van Persie, maar bedragen van 30 miljoen lijken de Rotterdammers niet op te kunnen hoesten.

In Istanbul kende ‘The flying Dutchman” geen geweldig seizoen, met wisselvallige prestaties. Turkse media kwamen naar buiten met dit megabod. Robin van Persie miste ongeveer tien wedstrijden per seizoen in Turkije, dankzij vele pijntjes en blessures.

Robin van Persie speelde in zijn carrière voor Excelsior, Feyenoord, Arsenal en Manchester United. Bij Fenerbahçe scoorde hij 25 keer, waarvan 9 afgelopen seizoen.

Momenteel hangt het besluit af van het management van Van Persie, hij gaf eerder zelf aan graag met Feyenoord de Champions League in te gaan.

Advertenties