Héctor Bellerin nadrukkelijk in beeld bij FC Barcelona

FC Barcelona heeft na één jaar nog altijd geen echte vervanger gevonden voor Dani Alves. Nu Ernesto Valverde de nieuwe coach is van Barcelona heeft hij zijn verlanglijstje gegeven aan het bestuur. Héctor Bellerin is prioriteit nummer 1 voor Barcelona op de rechtsachter.

Bij een eventuele transfer van Bellerin naar de Catalaanse club zou Barcelona Arda Turan willen gebruiken. De Turkse middenvelder is ongelukkig bij Barcelona en zou willen vertrekken. Valverde zou groen licht gegeven hebben voor een transfer van Turan naar Arsenal in ruil voor Bellerin, dat meldde The Sun.

Bellerin werd geboren in Barcelona en kreeg er ook zijn jeugdopleiding. In 2011 verkoos Bellerin de jeugdopleiding van Arsenal. Nu, 6 jaar later, krijgt de Spanjaard de kans om terug te keren naar zijn jeugdploeg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.