FC Barcelona heeft na één jaar nog altijd geen echte vervanger gevonden voor Dani Alves. Nu Ernesto Valverde de nieuwe coach is van Barcelona heeft hij zijn verlanglijstje gegeven aan het bestuur. Héctor Bellerin is prioriteit nummer 1 voor Barcelona op de rechtsachter.

Bij een eventuele transfer van Bellerin naar de Catalaanse club zou Barcelona Arda Turan willen gebruiken. De Turkse middenvelder is ongelukkig bij Barcelona en zou willen vertrekken. Valverde zou groen licht gegeven hebben voor een transfer van Turan naar Arsenal in ruil voor Bellerin, dat meldde The Sun.

Bellerin werd geboren in Barcelona en kreeg er ook zijn jeugdopleiding. In 2011 verkoos Bellerin de jeugdopleiding van Arsenal. Nu, 6 jaar later, krijgt de Spanjaard de kans om terug te keren naar zijn jeugdploeg.

Advertentie