Juventus overhandigt Chelsea prijskaartje Alex Sandro: €60.000.000

Juventus-linksback Alex Sandro wordt al enige tijd gelinkt aan Europese grootmachten, vooral Chelsea zou verregaande interesse hebben. De ploeg uit Turijn heeft nu laten weten eerst een flinke som geld te willen zien voor de Braziliaan.

Oud Juve-trainer Antiono Conte zag hoe zijn oude club de linksback in de zomer van 2015 van FC Porto overnam voor een bedrag van €26.000.000. Sinds die tijd is Sandro doorgegroeid tot een linksback van Europees topniveau. Met weinig tot geen concurrentie speelde hij dit seizoen dan ook haast iedere wedstrijd mee.

Manchester City en Chelsea meldden zich de afgelopen weken al meerdere keren in Turijn voor Sandro, van wie het prijskaartje nu bekend is gemaakt. De Italiaanse kampioen wil een bedrag van maar liefst €60.000.000 zien. Het contract van Alex Sandro loopt nog door tot juni 2020. Tot nu toe werd het meeste geld voor een linksback ook al neergelegd door een Engelse ploeg. Luke Shaw werd in 2014 voor €37.500.000 overgenomen door Manchester United van Southampton.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.