Van Dijk wees Chelsea en Man. City af en Liverpool is niet langer geïnteresseerd na klacht van Southampton

Waar ligt de toekomst van Virgil van Dijk? De Nederlander speelt momenteel bij Southampton, maar daarvoor wil hij niet meer spelen. Liverpool zou hebben afgehaakt en laat hij nu net Chelsea en Manchester City hebben afgewezen om naar Liverpool te gaan.

In een statement op de website biedt Liverpool haar excuses aan tegenover het bestuur, de eigenaar en fans van Southampton, nadat Jürgen Klopp persoonlijk met van Dijk aan tafel zou gezeten hebben. Liverpool zou nu alle interesse in van Dijk laten vallen hebben.

Southampton diende ook een klacht in bij de Premier League. Liverpool had eerst toestemming moeten vragen aan Southampton om met van Dijk aan tafel te mogen zitten, maar deed dat dus niet. Het gevolg is dat Liverpool niet langer geïnteresseerd is door die klacht. Van Dijk zou woest zijn op Southampton en zou de club direct willen verlaten. Hij paste ook zijn profielfoto op Twitter aan naar een afbeelding van het Nederlandse elftal en wijzigde zijn bio in “Professional footballer”, waar voordien “Professional footballer of Southampton” stond.

Van Dijk zelf heeft een voorkeur voor Liverpool, omdat hij gecharmeerd is door de aanpak van trainer Jürgen Klopp. Hij zou ook gepraat hebben met zijn landgenoot Georginio Wijnaldum. Liverpool zou bereid geweest zijn om ongeveer 68 miljoen te geven voor de verdediger. Southampton betaalde in 2015 ‘amper’ 15 miljoen euro aan Celtic.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.