Borja Valero stap verwijderd van AC Milan

AC Milan is enorm bedrijvig de laatste weken. Na de transfers van Rodriguez, Musacchio, Kessie en André Silva lijkt er weer een goede speler op komst te zijn. De Spanjaard Borja Valero zou de overstap maken van Fiorentina.

Het is de vooraanstaande Italiaanse journalist Matteo Pedrosi die gewag maakt van deze transfer. De 32-jarige Spaanse middenvelder kende met Fiorentina geen geweldig seizoen (ze grepen naast Europees voetbal), maar hijzelf presteerde wel goed. Borja Valero was weer goed voor 10 assists deze jaargang. Dit (ondertussen toch wel) icoon van Fiorentina zou echter nog een laatste stap hogerop willen maken, en dit naar AC Milan waar ze nog een kwaliteitsinjectie willen op het middenveld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.