Marcel Keizer nieuwe trainer van Ajax

Na het vertrek van Peter Bosz naar Borussia Dortmund, heeft Ajax alweer een nieuwe trainer gevonden. Marcel Keizer neemt de diensten over van de coach die de Europa League-finale wist te bereiken, maar verloor met 2-0 van Manchester United.

Onder Peter Bosz had Ajax een moeilijk begin, maar na de winterstop liet Ajax mooi voetbal zien. De Europa League werd niet gewonnen, in de Eredivisie werden ze tweede en in de KNVB Beker werd in de achtste finale verloren van Cambuur, ondanks dat zag het spel van Ajax er vaak verzorgd en leuk uit.

Marcel Keizer was afgelopen seizoen trainer van Jong Ajax, hij kwam over van Cambuur. De nieuwe trainer kent al veel talenten (van Jong Ajax) en daarmee wil Ajax opnieuw doorgaan met het gebruiken van talenten in het eerste elftal. Ook zijn de Amsterdammers op zoek naar een nieuwe assistent-coach, mocht deze niet gevonden worden, dan zal Aron Winter dat worden.

Erik ten Hag, Roger Schmidt, Jaap Stam en Clarence Seedorf werden ook genoemd als mogelijke opvolger van Bosz. Op 29 juni begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen, een maand later beginnen de voorrondes voor de Champions League.

Advertenties

One thought on “Marcel Keizer nieuwe trainer van Ajax”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.