Christian Abbiati keert terug bij AC Milan als “clubmanager”

Voormalig Milan-keeper Christian Abbiati is na een jaar afwezigheid weer teruggekeerd bij de club. Hij stopte vorig jaar als voetballer, en keert nu dan ook terug als staflid. AC Milan heeft de Italiaan aangenomen als “clubmanager”

Zijn nieuwe functie geeft hem volgens AC Milan zelf de verantwoordelijkheid om een spreekbuis tussen de spelers en het bestuur te zijn. Abbiati won in zijn tijd bij Milan als speler veel prijzen: 1x de Italiaanse beker, 3x Italiaans kampioen, 3x de Italiaanse Supercup, 2x de UEFA Supercup en 1x de Champions League. Hij speelde in totaal 380 wedstrijden voor de club uit Milaan, waarin hij 375 goals tegen kreeg en 145 wedstrijden de nul hield.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.