TRANSFER: Zulte Waregem versterkt zich met Nill De Pauw

Zulte Waregem beleefde afgelopen seizoen heel wat mooie momenten. Het werd herfstkampioen en won ook nog eens de beker van België nadat het KV Oostende versloeg. Natuurlijk zijn er dan ook vertrekkers bij Essevee, maar er zullen vast wel nieuwe spelers aangetrokken worden. Nill De Pauw, ex-Lokeren komt zo de ploeg versterken. 
De 27-jarige Nill De Pauw is een gekend gezicht in de Jupiler Pro League. Hij speelde vanaf 2008 tot 2015 voor Sporting Lokeren, hij was er een sterkhouder. De Pauw speelde bijna 200 matchen voor Lokeren, waarin hij 29 keer de netten liet trillen. Toen kon hij rekenen op heel wat interesse van verschillende clubs. Hij werd onhoudbaar voor de Waaslanders, hij trok toen in de zomer van 2015 naar het Franse Guingamp.

Bij Guingamp kende hij in het begin een nogal wisselvallige start, belandde hij op de bank en mocht hij regelmatig spelen. Ook niet verwonderlijk als je de stap maakt van de Belgische competitie naar de Ligue 1. Uiteindelijk speelde De Pauw in het seizoen 2015/2016 15 matchen voor het Franse team. Dit seizoen groeide hij uit tot subersub van het Bretoense team: hij scoorde geregeld een zeer belangrijk doelpunt voor zijn club.

Nu, na 2 jaar weg te zijn uit de Belgische competitie, moet hij zorgen voor stabiliteit en de nodige ervaring in het aanvallende compartiment van Essevee. Hij wordt de opvolger van Alessandro Cordaro, wiens contract afloopt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.