Everton praat met Juventus over 2 spelers: Neto en Lemina

Nadat Juventus eerder al met Valencia praatte over een dubbeldeal, waarbij keeper Neto en middenvelder Mario Lemina betrokken zijn, heeft de club dat nu ook met Everton gedaan. Voor Neto wil de Italiaanse grootmacht een bedrag rond de 12 miljoen euro zien, voor Lemina 20 miljoen euro.

Neto kwam 2 jaar geleden over van Fiorentina. Zijn contract in Florence liep af en Juve was op zoek naar een back-up voor Gianlugi Buffon. Uiteindelijk speelde de Braziliaan slechts 22 wedstrijden in 2 seizoenen, waarin hij 13 keer de nul hield.

Mario Lemina speelt pas 1 seizoen officieel in Italië, het seizoen daarvoor werd hij door Juventus gehuurd. Hij kwam over van Olympique Marseille. Juventus betaalde destijds 500 duizend euro voor de huurperiode en 9,8 miljoen euro voor de transfer. Als vooral wisselspeler speelde de Gabonees 42 wedstrijden in Turijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.