Manuel Pellegrini mogelijk nieuwe coach Crystal Palace

Crystal Palace is al eventjes op zoek naar een nieuwe manager voor het komende seizoen, nadat Sam Allardyce besloten heeft om niet meer verder te gaan. Een naam die steeds meer naar voren komt is Manuel Pellegrini, voormalig manager van Manchester City.

Het is Sky Sports die het gerucht de wereld instuurde. Manuel Pellegrini is sinds augustus 2016 coach van Hebei China Fortune, maar de Chileen heeft de deur voor een terugkomst naar Engeland steeds opengehouden. Crystal Palace zou nu met Pellegrini onderhandelen, nadat het eerder al Marco Silva en Claudio Ranieri misliep. Ook de coach van Burnley, Sean Dyche, blijft een optie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.