In 2015 moest het Italiaanse Parma haar faillissement aanvragen, nadat het seizoen afgemaakt moest worden met geld van andere Serie A-clubs. Inmiddels zijn we drie seizoenen verder, Parma speelt alweer op het tweede Italiaanse niveau, na het nieuwe begin in de vierde divisie.

Door financiële problemen kreeg Parma in 2014/2015 zeven punten in mindering, daardoor eindigde het als laatste. Om het seizoen af te kunnen maken, moest er bij verschillende clubs geld gevraagd worden. Uiteindelijk konden de spelers niet eens meer met de spelersbus naar de wedstrijden, maar moest de bus verkocht worden. Na dat seizoen werd Parma door de rechter failliet verklaard en moest het een nieuwe start nemen op het vierde niveau.

Parma werd ongeslagen kampioen in de vierde divisie, nu werd via de play-offs een nog hoger niveau behaald.