PSV kan een drukke zomer tegemoet zien qua transfers. Hector Moreno heeft de Eindhovense club al verlaten en naar verwachting zullen er nog meer spelers de deur achter zich dicht trekken. PSV zit zelf ook niet stil, de club lijkt achter de schermen volop bezig met Hirving Lozano. Lozano is een naam die volgens technisch directeur Marcel Brands al jaren op de radar staat van PSV. De speler van Pachuca zou tussen de 15 en 20 miljoen moeten kosten.

Lozano zou volgens bronnen in Mexico dolgraag naar Nederland komen om bij PSV te voetballen. PSV is echter onduidelijk in hoeverre de transfer rond is of rond gaat komen. De Eindhovenaren, die zo transparant willen zijn, zeggen geen woord over een mogelijke transfer. Echter heeft Pachuca, de huidige club van Lozano, geen moeite met het vertellen over de interesse. Die geven aan dat PSV volop in onderhandeling is met de linksbuiten.

Het geldbedrag dat PSV aan Pachuca moet overmaken voor een transfer, zo’n 15 tot 20 miljoen euro, lijkt onmogelijk te betalen voor PSV. Manchester City en PSV zouden de speler samen halen. Als het ware betalen de 2 topploegen Lozano samen. De speler wordt dan eigendom van de Citizens en wordt vervolgens 2 jaar verhuurd aan PSV.

Momenteel is Lozano met zijn land Mexico aanwezig op de Confederations Cup in Rusland. Mexico zal het vandaag opnemen tegen Portugal. Lozano scoorde tot dusverre 1 keer voor zijn vaderland. Bij mogelijk goede prestaties kan de transfersom nog verder opgedreven worden door Pachuca. Het blijft afwachten of het ook echt tot een transfer komt en de supporters de Mexicaan in het Philips Stadion kunnen bewonderen.

Advertentie