Mbokani (vorig seizoen door Kiev uitgeleend aan Hull) op weg richting het Olympiakos van Besnik Hasi

Diemeurci Mbokani werd de afgelopen tijd meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar België, en meer bepaald naar een van z’n ex-clubs Anderlecht en Standard. De Congolese spits lijkt echter op weg richting Oympiakos.

Mbokani werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Hull Tigers door Dynamo Kiev, waar hij een aflopend contract heeft. Het verblijf in de Premier League werd geen succes, waardoor hij nu transfervrij op zoek mag naar een nieuwe club. Een terugkeer naar Anderlecht of Standard werd vaak genoemd, maar dit was nooit concreet. Het Olympiakos van Hasi daarentegen zou hem wel graag willen contracteren. Hasi was nog assistent bij Anderlecht toen Mbokani in het Astridpark furore maakte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.