Vrijdag maakte Cercle 2 transfers snel na elkaar bekend, vandaag deed de Vereniging exact hetzelfde. Zo kondigde groen-zwart de komst van de beloftevolle Jonathan Farias aan, die overkomt van het Argentijnse Boca Juniors. Daarnaast liet de Vereniging ook al weten dat het aflopende contract van doelman Miguel Van Damme met 2 seizoen verlengd wordt. 

Farias tekende voor 3 seizoen bij Cercle, dat met de komst van deze beloftevolle jeugdinternational haar project wat betreft een sterke jeugd wil beklemtonen. Voor Farias, die sinds zijn elfde bij Boca speelde, wordt het een eerste Europese avontuur.

Naast de inkomende transfer maakte de Vereniging ook een nieuwe contractverlening bekend. Na Benjamin Lambot (1 jaar) tekende de vorig jaar door kanker getroffen Miguel Van Damme een contract voor twee seizoenen. Hij kiest daardoor opmerkelijk voor Cercle en slaat bijgevolg dus het aanbod van Club af.

 

Advertentie