Van Rhijn mogelijk de vervanger van Karsdorp, die allicht naar AS Roma trekt, bij Feyenoord

Rick Karsdorp staat voor een grote transfer: de Rotterdammer gaat allicht de komende dagen een deal van maar liefst vijf jaar tekenen bij AS Roma. Bij Feyenoord denken ze dan weer meteen aan vervanging: Ricardo Van Rhijn wordt genoemd als opvolger.

Ricardo Van Rhijn kende dit seizoen maar een matig jaar. De rechtsachter was verre van incontournable bij Club Brugge en was ook niet de beste maatjes met Michel Preud’homme. Hij wil bovendien garantie op speelminuten, en dat kan CEO Vincent Mannaert niet geven. Bij Feyenoord zou hij één van de kandidaten zijn om Karsdorp op te volgen, de rechtsachter die zo goed als zeker bij AS Roma tekent. Pikant detail: Ricardo Van Rhijn heeft een verleden bij Ajax.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.