KAA Gent heeft haar slag thuisgehaald bij de strijd om de gegeerde Franko Andrijasevic. Hoewel de Kroaat lange tijd naar Standard leek te trekken, en er zelf een voorcontract tekende, kwam Gent toch nog op de proppen met een ultiem bod dat zowel Andrijasevic als Rijeka aanvaardden. De middenvelder speelt dus naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar in de Oost-Vlaamse hoofdstad. 

Enkele dagen geleden kregen de Rouches goed nieuws, althans dat dachten ze, Adrijasevic zou zo goed als akkoord zijn met een overstap naar de Luikenaars. Er werden zelfs al vele artikels geschreven over de komst van de middenvelder. Het enige struikelblok vormde Standard zelf, HNK Rijeka vond namelijk dat het niet genoeg boos voor hun middenvelder, die ook in de belangstelling van de Buffalo’s stond.

En zo zag KAA Gent haar kans schoon en bood zomaar even een miljoen meer (zo’n 4,3 miljoen euro) dan wat Standard tot dan toe had geboden. De club was dan ook snel akkoord met de Gentenaars over de overname. Aanvankelijk zou Andrijasevic naar Luik reizen om er zijn contract voor te bereiden, maar zijn baan week dus af naar Gent, waar hij ook rond de tafel zat. Nu zowel de speler als de club akkoord gaan met een transfer, lijkt er niets meer in de weg te staan voor KAA Gent. Zo plegen de Gentenaars een serieuze coup tegenover Standard en lijkt de revanche voor Trebel en Edmilson compleet…